Datorren apirilaren 27tik 29ra Tolosa haragiaren eta txingarraren hiriburu bilakatuko da. HARAGI topaketak sektoreko nazioarteko maistra eta maisuak ekarriko ditu gurera, eta Tolosako erretegiekin batera elkarbanatuko dute jakintza eta jarduna. 3 gune izango dira Tolosan: Euskal Herria Plazan 'Festa' izeneko gunea, pintxo eta razioak dastatzeko aukera emango duena era informal batean; eta Zerkausian beste biak: 'Erretegia' eta 'Aula', azken hau konferentzia, kata eta tailer ezberdinekin. Hortaz, Txuletaren Festan egin bezalaxe, erretegiak bere horretan jarraituko du bi ortordurekin: afaria ostiralean, apirilak 27, eta bazkaria larunbatean, apirilak 28. Tolosako erretegiek kalera aterako dituzte beren parrilak, ohiko menua emateko:

  • Urdaiazpikoa
  • Nafarroako esparragoak
  • Kantauriko antxoak
  • Lodosako piperrak
  • Txuleta
  • Idiazabal gazta
  • Teila, zigarrotxoa eta gorrotxa

45 euroko prezioa du. Horrez gain, haurrentzako menua ere egongo da 12 eurotan:

  • Pasta tomatearekin edo arroz txuria tomatearekin
  • Oilasko Errea txip patatekin edo eskalopea txip patatekin edo hanburgesa saltsan
  • Sandwich izozkia edo banillazko natillak edo flana

Jada egin daitezke erreserbak Tolosaldea Tour turismo bulegoan (Andre Maria Plaza 1, Tolosa), tour@tolosaldea.eus-era idatziz, edota 943 69 74 13 telefonora deituz.